U bent hier >
HomeInschrijven

Blog

Eurocities Ghent - 28/11/2013

(Oud)studenten van de Arteveldehogeschool presenteren hun winnend p..

Apps for Students - 05/11/2013

Op 5 november hebben 5 studenten van de Arteveldehogeschool deelgen..

ACCIO? Student Ghentrepreneur? Klare taal!

We geven het toe, het is dit academiejaar misschien niet simpel om ..

Meer artikelen >>

Agenda

22/04/2014

Infosessie 'Het belang van beveiliging op events'

24/04/2014

Inspiratiesessie Pol Hauspie

Meer evenementen >>

Updates

De ACCIO-inspiratie-ontbijtsessies komen er aan!

Het komende semester biedt ACCIO 3 boeiende inspiratiesessies voor docenten en medewerkers aan! Deze ontbijtsessies gaan telkens door in campus Brusselsepoortstraat van 8u30 tot 10u30.

De bedoeling is creativiteit, innovatie en ondernemingszin te belichten vanuit 3 verschillende invalshoeken: vanuit de overheid (John Crombez), vanuit de psycho-analyse (Stijn Vanheule), vanuit de praktijk met 2 getuigen die voor het ondernemerschap kozen tijdens hun studies (Demiclowns Lore Dhaenens & Lara Debeuf).

Meer details vind je in onze agenda!

Stoetel & Fizzie Lizzie in Het Nieuwsblad

Gisteren verschenen oud-studenten Lore Dhaenens & Lara Debeuf met hun Demiclowns in Het Nieuwsblad. Het artikel zet meteen ook onze opleidingen orthopedagogie, ergotherapie en dramatherapie in de kijker!

Lees het volledige artikel hier.

Music for Life in WZC De Zonnebloem

 


Zing samen met studente Tieke Scheerlinck voor Music for Life en draag Expertisecentrum Dementie Vlaanderen een warm hart toe!

Wat?


Personeel en bewoners van WZC De Zonnebloem zingen samen met iedereen die dat wil Alleen de liefde kan u redden van de Gentse groep Hermitage. Zij zorgen bovendien voor vakkundige begeleiding.

Tegelijkertijd wordt een videoclip opgenomen die bedoeld is om geld in te zamelen voor Expertisecentrum Dementie Vlaanderen VZW.

Waar? WZC De Zonnebloem, Zwijnaarde

Wanneer? Donderdag 12 december om van 14u30 tot 16u

Geen nood, playbacken mag ook.
Je aanwezigheid is belangrijker dan je stemkwaliteit.


 

DEMICLOWNS veroveren Facebook!

200 likes in 2 dagen tijd... van een flitsende facebook-start gesproken!

Lore Dhaenens en Lara Debeuf houden je vanaf nu via hun facebookpagina op de hoogte van het reilen en zeilen van de Demiclowns.


Like & share!


Accio The Movie

Zit je met een idee? Accio denkt met je mee! Creativiteit, Innovatie en Ondernemingszin, dat is waar Accio voor staat. Wie je ook bent, de Arteveldehogeschool is er om jou op weg te helpen met het starten van je nieuwe onderneming of het uitwerken van je creatieve idee. Met jouw motivatie, jouw ideeŽn en onze expertise lukt het je zeker om je droom waar te maken.

Klik op de button 'Hoe starten' en we maken je wegwijs in de administratie die onvermijdelijk lijkt bij het opzetten van je eigen onderneming. Ervaringen van andere starters vind je terug onder de button 'Success Stories'. We geven je ook tips om van je onderneming een ECHT succes te maken! Wil je echt een persoonlijke aanpak, neem dan gerust contact op met onze medewerker via accio@arteveldehs.be.