Diensten voor bedrijven

 

 

 

 

LED's

LED's zijn Laagdrempelige Expertise- en Dienstverleningscentra. Via een netwerk van LED's wil de Vlaamse overheid de kennis, expertise en creativiteit van hogescholen vlot ter beschikking stellen van kleine en middelgrote ondernemingen. Ondernemingen kunnen een beroep doen op de expertise van Vlaamse hogescholen voor een antwoord op praktische vragen. 

De LED's worden gecoördineerd door de VHLORA en gefinancierd door het Agentschap Innoveren & Ondernemen en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.  

De Arteveldehogeschool is met de LED’s 'Online en offline communicatie' en 'Human resources' mee in het project gestapt. 

LED 'Online en offline communicatie'

Kleine en middelgrote bedrijven kunnen met vragen rond online en offline communicatie terecht bij de Arteveldehogeschool. Enkele voorbeelden van dergelijke vragen:

  • Hoe leid ik mijn doelgroepen naar mijn website?
  • Welke sociale media kan ik inzetten voor mijn zaak?

Heb je een vraag rond offline en online communicatie voor je KMO? Neem dan contact op met Georges Bloemen. We garanderen gratis een snelle en directe dienstverlening, rechtstreeks contact met een expert, informatie op maat. Voor complexere vragen verwijzen we je door naar de juiste partner.

LED 'Human resources'

Ook voor vragen rond human resources kunnen kleine en middelgrote bedrijven terecht bij de Arteveldehogeschool. Enkele voorbeelden:

  • Hoe vermijd ik stress en burn-out bij mijn medewerkers?
  • Hoe zorg ik voor een goede werksfeer?

Ben je als KMO op zoek naar een antwoord op deze en andere HR-vragen? Neem dan contact op met Saartje Cromheecke. We garanderen gratis een snelle en directe dienstverlening, rechtstreeks contact met een expert, informatie op maat. Voor complexere vragen verwijzen we je door naar de juiste partner.