Excellentieprogramma (Bachelor in de Journalistiek)

Aim for Die Sterreweg

Die Sterreweg, een opvangcentrum voor kinderen met een beperking in Zuid-Afrika, zit met een uitdaging. Het wil van zijn werking in drie jaar tijd een voorbeeld maken voor de rest van Zuid-Afrika, waar kinderen met een beperking vaak niet de zorg krijgen die ze verdienen. Maar Die Sterreweg kan dat niet alleen. Studenten uit verschillende opleidingen van Arteveldehogeschool werken samen met Zuid-Afrikaanse studenten van de Universiteit Stellenbosch aan een oplossing in ‘Aim for Die Sterreweg’, een uniek project dat loopt over drie jaar. Elk jaar krijgt een ander team van studenten de kans om het originele actieplan te evalueren en bij te sturen. Een garantie op een duurzame uitwerking …

Vragen?

Dries Rombouts

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden