Verder studeren

Je bachelordiploma van de Arteveldehogeschool is een stevige basis om verder te studeren. Meer dan 37 procent van onze studenten kiest voor een vervolgopleiding.

Schakelen naar een master

Aangezien de Arteveldehogeschool lid is van de Associatie Universiteit Gent zijn de studieprogramma’s  van de associatiepartners op elkaar afgestemd, zodat je via een schakelprogramma vlot kan doorstromen naar een master- of een vervolgopleiding aan UGent. Soms kan je tijdens je derde schijf (= jaar) al een aantal opleidingsonderdelen volgen  aan de Universiteit Gent.

Check de UGent studiekiezer voor de mogelijkheden die aansluiten bij jouw diploma. Op www.hogeronderwijsregister.be en www.onderwijskiezer.be vind je de mogelijkheden in heel Vlaanderen.

De Associatie Universiteit Gent organiseert jaarlijks een afstudeerbeurs in het ICC in Gent. De beurs van 2019 vindt plaats op 2 april.

Kennis verdiepen via een bachelor-na-bachelor, postgraduaat of bijscholing

De Arteveldehogeschool biedt een ruime waaier aan mogelijkheden om je kennis te verdiepen, aansluitend op de je bachelordiploma: ontdek ons aanbod bachelor-na-bacheloropleidingenpostgraduaten en bijscholingen. Of download onze brochure 'Verder studeren na je bacheloropleiding'. 

Een tweede bachelordiploma of afstudeerrichting behalen

Je kan aan de Arteveldehogeschool via een verkort traject een tweede afstudeerrichting kiezen. Zo kan een management assistant ook nog event- en projectmanager worden.

Of je kan een tweede bachelordiploma behalen.

Raadpleeg gratis e-learning cursussen

In samenwerking met de VDAB bieden we een aantal e-learningcursussen aan. Je kan hier het aanbod raadplegen. Klik op 'opleidingen voor bedrijven' om het aanbod te bekijken. Heb je je gading gevonden? Stuur een mailtje naar eva.booms@arteveldehs.be met de keuze van je cursus. Wij zorgen ervoor dat je toegang krijgt.

Klaar om verder te studeren?

Lees onze tips. En veel succes! 

Vraag persoonlijk studieadvies

Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je specifieke vragen of nood aan een gesprek? Maak online een afspraak bij de dienst studieadvies.