Ervaren professional of net afgestudeerd? #blijvenleren is de boodschap! Of je nu droomt van een (bijkomend) diploma, je wil specialiseren, je kennis verbreden of bijschaven, in combinatie met je job, een dagopleiding op de campus of iets daartussenin. Er zijn tal van mogelijkheden!

Kom het aanbod verkennen tijdens de infoavond #blijvenleren op 10 september 2019 van 17.00 tot 20.00 uur op campus Kantienberg.

Tijdens deze infoavond kan je:

  • meer te weten komen over het combineren van werken en studeren
  • al jouw praktische vragen stellen over deze combinatie aan experten
  • advies vragen over jouw studie en loopbaan
  • de opleiding vinden die het best bij jou past

Studie- en loopbaanadvies op maat

Tijdens de infoavond zullen medewerkers van Studieadvies en van Studentenvoorzieningen aanwezig zijn. Je kan bij hen terecht met al je (praktische) vragen over bv. educatief verlof, tijdskrediet of andere mogelijkheden om als werknemer een opleiding te volgen. Daarnaast kunnen ze je ook het nodige deskundig advies geven over studie en loopbaan.

Bekijk in de rubriek ‘Studeren als werknemer’ de verschillende mogelijkheden om als werknemer een opleiding te volgen.

3ID LABS: leer complexe vraagstukken creatief oplossen over disciplines heen

Onderwijs wordt steeds meer interdisciplinair en opleidingsoverschrijdend. Niet verwonderlijk. Ook in je professionele leven krijg je immers vaak te maken met complexe vraagstukken die niet aan één opleiding gebonden zijn. De kunst bestaat 'm erin om dan op een constructieve en creatieve manier samen te werken over disciplines heen. Laat dat nu juist het opzet zijn van de 3ID LABS: International, Interdisciplinary & Intergenerational Design. Niet alleen relevant tijdens je opleiding maar zeker ook daarna, tijdens je professionele carrière.  Je kan de 3ID LABS dan ook als bijscholing volgen gedurende één semester (30 studiepunten). Tijdens de infoavonden zullen medewerkers van 3ID LABS aanwezig zijn die je hier alles over kunnen vertellen. Zij organiseren die avond ook infosessies.