Infodagen

Twijfel je nog wat je gaat studeren? Kom naar een infodag in 2017!  Al onze campussen blijven vlot bereikbaar, ook na de invoering van het circulatieplan.

Wanneer?

  • woensdag 6 september, van 15 tot 21 uur

Een infodag is de ideale gelegenheid om de sfeer op de campussen op te snuiven en om je toekomstige lesgevers te ontmoeten. Studenten en medewerkers beantwoorden al je vragen en gidsen je door het studiemateriaal. Bekijk het filmpje om te weten hoe het eraan toe gaat op een infodag!

Kom jij naar een opendeurdag? Laat het ons weten via dit aanmeldingsformulier!

Waar?

De infodagen vinden plaats op de campus van de opleiding.

Op maandag 3 april is het Gentse circulatieplan in werking getreden. Al onze campussen blijven vlot bereikbaar, maar het zou kunnen dat je route naar onze campus zal veranderen. Je vindt hier een samenvatting van alle verkeerswijzigingen rondom onze campussen. 

Met deze handige tool kan je jouw route berekenen. 

Campus Kattenberg: Ligging en bereikbaarheid 

Bacheloropleidingen:

Campus Kantienberg: Ligging en bereikbaarheid

Bacheloropleidingen:

Bachelor-na-bacheloropleidingen:

Campus Brusselsepoortstraat: Ligging en bereikbaarheid

Bacheloropleidingen:

Bachelor-na-bacheloropleidingen:

Campus Sint-Annaplein: Ligging en bereikbaarheid

Bacheloropleidingen:

Campus Mariakerke: Ligging en bereikbaarheid

Bacheloropleidingen:

Campus Sint-Amandsberg: Ligging en bereikbaarheid

Werken en studeren combineren? Ontdek SWITCH en afstandsonderwijs!

Wat is het SWITCH-traject?

Via het SWITCH-traject volg je een opleiding op je eigen tempo, zonder vaste studieplaats of uurrooster. Het is een flexibel traject, aangepast aan je verantwoordelijkheden buiten de opleiding: een vaste job, deeltijd en voltijds, of een gezin. Het is een combinatie van dagonderwijs (wekelijkse contactmomenten) en zelfstudie. Je leest hier welke opleidingen het SWITCH-traject aanbieden.

Waarom afstandsonderwijs?

Bij afstandsonderwijs wordt het klassieke contactonderwijs volledig vervangen door een mix van online leren en zelfstudie. Er zijn amper contactmomenten, maar je wordt intensief gecoacht door een team van docenten en trajectbegeleiders. Meer weten? Je kan alle informatie over afstandsonderwijs hier vinden.