Infodag op 2 september

Virtueel of live op de campus: aan jou de keuze

Ontdek op woensdag 2 september tussen 15u en 20u onze opleidingen en hogeschool. We voorzien die dag opnieuw een online infodag met presentaties, virtuele campustours en livechats. Maar tegelijkertijd organiseren we die dag ook tal van begeleide campusbezoeken in kleine groepen, waar je op een veilige manier je toekomstige campus kan komen ontdekken, met docenten kan babbelen en cursusmateriaal kan inkijken. Aan jou de keuze hoe je aan de infodag wil deelnemen: virtueel of live op de campus.

 

We snappen immers dat een écht campusbezoek belangrijk voor je is bij het maken van je studiekeuze. Daarom organiseren we de hele zomer tot en met vrijdag 11 september begeleide campusbezoeken (in kleine groepen, dus inschrijven is noodzakelijk). Zo kan je toch ter plekke de campus verkennen en de sfeer opsnuiven.

Wat kan je verwachten tijdens de infodag van 2 september (15u - 20u)?

Online

  • Presentaties van alle deelnemende opleidingen
  • Live videochats van alle deelnemende opleidingen: stel je vragen aan onze docenten én studenten
  • Presentatie over hoe een goede studiekeuze maken
  • Live videochats met de diensten Studieadvies, Studentenvoorzieningen en Studentenadministratie
  • Virtuele campustours langs al onze campussen
  • Lesmateriaal inkijken of meekijken met een stukje van een college

Naar de startpagina van de online infodag van 2 september
 

Live op de campussen

  • Begeleide campusbezoeken in kleine groepen (reserveren verplicht) waarbij je ook vragen kan stellen aan docenten en cursusmateriaal kan inkijken. En ben je na de rondleiding helemaal overtuigd? Dan kan je ook meteen inschrijven op de campus.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden