campus

Goudstraat

Campus Goudstraat is een kleine campus, maar het creatieve hart van Arteveldehogeschool. Dit centraal gelegen gebouw ademt kunst en cultuur en verovert de harten van studenten Lager Onderwijs, Secundair Onderwijs en Creatieve Therapie.

Adres

Goudstraat 37 (Willem de Beersteeg)
9000 Gent

Contact

☎ 09 234 80 00 

Bereikbaarheid

Te voet

Campus Goudstraat ligt op ongeveer een kwartier wandelen van het Dampoortstation.

Met het openbaar vervoer

  • Vanaf Sint-Pietersstation: neem tram 4 richting Gentbrugge Moscou tot aan de halte ‘Sluizeken’. Ga te voet via de Krommewal naar de Goudstraat of neem bus 55 tot aan de halte ‘Sint-Jacobs’. Je kan dan via de Ottogracht naar de Goudstraat wandelen. 
  • Vanaf Dampoortstation: neem bus 3 richting Mariakerke Post tot aan de halte ‘Steendam’ en loop via de Baudelokaai naar de Goudstraat.

Met de auto

  • Wie met de wagen komt, parkeert het best onder de Vrijdagsmarkt.
  • Vanaf 1 januari 2020 bant Gent de meest vervuilende auto’s uit de binnenstad. Campus Goudstraat ligt in de nieuwe lage-emissiezone (LEZ). Benzinewagens vanaf euronorm 2 zijn nog toegelaten in die zone, diesels moeten aan de euronorm 5 voldoen. Meer info op www.lez2020.gent.

In de omgeving

De campus ligt midden in de oude, maar levendige stadskern van Gent. Je kan iets gaan drinken op de Vrijdagsmarkt of de Vlasmarkt, snuisteren op de rommelmarkt bij Sint-Jacobs, uitrusten in het Baudelopark of genieten van de historische en knusse straatjes van het Patershol.

Voorzieningen

  • Feestzaal Nemrod en foyer
  • Specifieke uitrusting voor onderwijsactiviteiten rond kunst en cultuur 

Opleidingen op deze campus

Bacheloropleidingen

Bachelor-na-bacheloropleiding

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden