Openbaar vervoer

Als student reis je met het openbaar vervoer aan een voordelig tarief. Zowel De Lijn als NMBS bieden verschillende soorten abonnementen aan. Heb je een officieel attest nodig om je abonnement aan te vragen? Deze kan je gemakkelijk terugvinden op ons studentenportaal. Meer info? www.arteveldehogeschool.be/bij-ons-studeren/studentenvoorzieningen/mobil....

Met tram en bus verplaats je je makkelijk naar en in het centrum van Gent. Zin in Zweedse balletjes van IKEA als lunch? Tram 1 doorkruist de hele stad helemaal tot aan Flanders Expo. Vele bus- en tramlijnen komen ook samen aan De Zuid en de Korenmarkt. Van hieruit ontdek je gemakkelijk met het openbaar vervoer alle uithoeken van de stad.

Kom je met de trein? Al onze campussen zijn makkelijk bereikbaar vanuit het station Gent-Sint-Pieters of Gent-Dampoort. Ook vind je altijd een bus- of tramhalte vlakbij. Liever met de fiets naar de campus? Aan het station Gent-Sint-Pieters vind je een ondergrondse fietsenparking voor zo’n 2.400 fietsen. En ook aan het station Gent- Dampoort kan je makkelijk je fiets kwijt.

Studententarief

Dienstregeling

Slim onderweg in Gent