Business en Management - #blijvenleren

Behaalde je net jouw diploma binnen het interessegebied 'Business en Management', maar is je honger naar kennis en nieuwe vaardigheden nog niet gestild? Of ben je al even aan het werk en wil je je verder verdiepen in je vak of net een andere richting inslaan? In welke situatie je je ook bevindt, je hebt tal van mogelijkheden om verder te studeren en te blijven leren. Een extra opleiding helpt je om jouw expertise nog verder te ontwikkelen. Met die kennis en dat extra diploma op je cv vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

Na je eerste graduaats- of bachelordiploma kan je een tweede behalen via een verkort of bijzonder trajectCombineer je werk of gezin met een studie? Dan zijn onze SWITCH-trajectenafstands- of avondtrajecten perfect voor jou. Of heb je een graduaatsdiploma en wil je een bachelor in hetzelfde domein behalen? Dat kan via een vervolgtraject op jouw maat.

Bachelors-na-bachelors, postgraduaten en bijscholingen

Met een bachelor-na-bacheloropleiding verbreed of specialiseer je je verder in het domein van je vooropleiding. De meeste banaba’s tellen 60 studiepunten en zijn gespreid over een, twee of drie academiejaren. Op het einde van de rit heb je een tweede bachelordiploma in handen.

Na je graduaat, bachelor of master heb je ook de mogelijkheid om een postgraduaat te volgen om je kennis en vaardigheden uit te breiden. Het verschil met een banaba? Een postgraduaat is minder omvangrijk en nog meer toegespitst op een bepaalde specialisatie. Zo neem je gemiddeld 20 à 30 studiepunten op, vaak tijdens één academiejaar. Je maakt geen bachelorproef, want de evaluatie gebeurt aan de hand van praktijkgerichte opdrachten. Na de opleiding ontvang je een getuigschrift.

Waarom voor Arteveldehogeschool kiezen?

In ons uitgebreid aanbod van 21 professionele bacheloropleidingen en 10 graduaten zijn theorie en praktijk optimaal op elkaar afgestemd. Geef je programma een persoonlijke toets door middel van keuzetrajectenkeuzevakken of stages. Wij zorgen telkens voor een uitstekende begeleiding, volledig op jouw maat. Daarnaast beschikken we over een internationaal netwerk van 89 landen. Hierdoor zijn er tal van mogelijkheden om in het buitenland te studeren of stage te lopen. Ook om je bij te scholen of je te specialiseren kan je bij ons terecht. Bekijk gerust ons ruim aanbod aan bachelor-na-bacheloropleidingen, postgraduaten en bijscholingen.

Begeleiding op maat

Elk talent heeft coaching nodig. Dat extra duwtje in de rug, afgestemd op jouw noden, kan het verschil maken. Daarom kan je een beroep doen op ons ruime begeleidingsaanbod op maat.

Bekijk het begeleidingsaanbod

Maak een afspraak met de dienst Studieadvies

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden