Heb je een vraag?

Onthaal grafische en digitale media
09 234 86 00

Dienst studieadvies

Bij de dienst studieadvies kan je op afspraak terecht voor een gesprek, test of training. Je kan ook bellen of mailen met al je vragen.

Diversiteitscoach

De diversiteitscoach is jouw aanspreekpunt voor vragen en suggesties met betrekking tot diversiteit. Bijvoorbeeld wanneer hogere studies voor jou niet vanzelfsprekend zijn door een functiebeperking, of omdat je studies combineert met gezin, topsport, een job of ondernemerschap. Dan kan je gaan voor een bijzonder statuut dat je recht geeft op een aantal onderwijs- en examenfaciliteiten. De diversiteitscoach zoekt in overleg met jou, met respect voor je privacy, naar redelijke onderwijs- en examenfaciliteiten en volgt deze op.

Katrien Vandermarcke
diversiteitscoach
09 234 83 58

Dienst studentenvoorzieningen (Stuvo)

De stuvomedewerker op jouw campus biedt een luisterend oor of ondersteuning voor allerlei vragen. Maak liefst een afspraak per mail of telefoon zodat we jou voldoende zorg en discretie kunnen bieden voor een vertrouwelijk gesprek of een complexere vraag.

Gudrun Herman
09 234 86 00

Leercoach

De leercoach  helpt je zoeken naar een goede studiemethode, geeft tips over samenvatten, structureren en het maken van een realistische planning. Ook bij examenangst of uitstelgedrag kun je hier terecht.

Inge De Canck
09 2 34 86 58

Opdrachthouder internationalisering

De opdrachthouder internationalisering is je aanspreekpunt voor al je vragen rond internationale ervaringen: Erasmusprogramma’s, buitenlandse stages, summercourses…

Linda Bogaert

Taalcoach

Hoe scoor je op academische taalvaardigheid? Je komt er achter tijdens de taalscreening bij de start van het academiejaar. Werk aan de winkel? De taalcoach volgt je resultaten op en ondersteunt je indien nodig.

Annick Van Kerckhove
09 234 86 51

Ombudsmedewerkers

De ombudsmedewerker is er voor al je vragen over het onderwijs- en examenreglement, het eerlijke verloop van examens of wanneer je door omstandigheden een examen moet missen. Ook bij een meningsverschil met een docent klop je best hier aan.

Trajectbeheerder

Kies je voor een diploma-, een credit- of een examencontract? Hoeveel studiepunten neem je best op? Heb je recht op vrijstellingen? Stippel samen met de trajectbeheerder het ideale scenario uit. Het resultaat is een traject op maat.

Trajectcoach

Je persoonlijke trajectcoach volgt je studieresultaten op, adviseert je na de examens en motiveert je. Bij de start van de opleiding ligt het accent vooral op je studievoortgang. Later komen ook andere trajectkeuzes aan bod, zoals het kiezen van een passende stage of bachelorproef.