Alumni

Oud-student van de Arteveldehogeschool?

denk. doe. word. #connect

Nog vragen?

Voor al je vragen en opmerkingen over de oud-studentenwerking van de Arteveldehogeschool kan je terecht bij:

Eva Booms, Verantwoordelijke uitstroom- en alumnibeleid
Dienst Studieadvies, Hoogpoort 15, 9000 Gent, T 09 234 90 32


Registreer je als oud-student

Als oud-student:

  • kan je nog altijd gebruik maken van de mediatheken
  • ontvang je onze alumninieuwsbrieven.

Registreer je nu als oud-student

Op zoek naar een job? 

Raadpleeg de vacatures van werkgevers op zoek naar afgestudeerden van de Arteveldehogeschool.

Of laad je CV op zodat je sneller gevonden wordt door werkgevers die op zoek zijn naar talent.

Verder studeren

Diploma hoger onderwijs op zak en wil je verder studeren? In de rubriek 'verder studeren' lees je alles over de schakelen naar een master, je kennis verdiepen via een banaba, postgraduaat of bijscholing, en over een tweede bachelordiploma via een verkort traject. 

Hou contact via Facebook, LinkedIn en Twitter

Ontdek de alumni-pagina's van jouw opleiding op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, contact te houden met je oud-docenten of studiegenoten. 

Raadpleeg gratis e-learning cursussen

In samenwerking met de VDAB bieden we een aantal e-learningcursussen aan. Je kan hier het aanbod raadplegen. Klik op 'opleidingen voor bedrijven' om het aanbod te bekijken. Heb je je gading gevonden? Stuur een mailtje naar eva.booms@arteveldehs.be met de keuze van je cursus. Wij zorgen ervoor dat je toegang krijgt.

Volg een sollicitatietraining

Als oud-student (of laatstejaars) kan je een sollicitatietraining volgen. De volgende trainingen vinden plaats in februari 2016. Meer info en inschrijven.

Screening sollicitatiebrief en cv

Je kan je cv en sollicitatiebrief ook laten nalezen door een medewerker van de dienst studieadvies. Dit doe je door een mailtje te sturen naar eva.booms@arteveldehs.be. Je krijgt dan binnen de week feedback op je documenten.

Loopbaanbegeleiding

Op zoek naar vitamines voor je loopbaan? Kies voor loopbaanbegeleiding aan de Arteveldehogeschool. De Arteveldehogeschool is een door de VDAB erkend loopbaancentrum en aanvaardt loopbaancheques.

Uitstroomonderzoek oud-studenten

Benieuwd hoe het gaat met iedereen die in 2013 afstudeerde aan de Arteveldehogeschool? In het voorjaar van 2015 bevroegen we hen. Wie doet wat? Wie werkt? Wie studeert verder? Welke opleiding? … Een eerste voorlopig resultaat van de online bevraging: 59 % van de afgestudeerden werkt en 41 % studeert verder. Benieuwd? Lees meer.