Expertisecentrum Business & Management

Business Academy Arteveldehogeschool

Gedreven vakspecialisten uit business- en managementopleidingen willen met hun kennis het verschil maken voor professionals en organisaties. Business Academy Arteveldehogeschool krikt de waarde en inzetbaarheid van werknemers, organisaties en zelfstandigen op en inspireert hen tot een actieve en continue ontwikkeling van competenties en kennis. Ondernemingen en organisaties bouwen zo hun competitief voordeel op vlak hun belangrijkste asset - de medewerkers - verder uit.

Interesse of vragen?

Freya Roosens
Coördinator
09 234 74 51

Masterclasses en inspiratiesessies

Vanuit onze verschillende graduaats-, bachelor- en postgraduaatsopleidingen organiseren we op regelmatige basis een heel aantal masterclasses en inspiratiesessies

Naar het opleidingsoverzicht

Postgraduaten

Ontdek ons aanbod postgraduaten binnen het expertisenetwerk Business en Management

Naar het opleidingsoverzicht

Over ons

Als Makers Van Morgen stipuleert Arteveldehogeschool in haar nieuw strategisch plan 2019-2024 onder meer de ambitie om de employability/inzetbaarheid van elke professional en elke organisatie te ondersteunen. Zowel als individuen als bedrijf moet je je blijvend bijscholen en je kennis en competenties up-to-date houden.

Meer weten

 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden