Expertisecentrum Business & Management

Business Academy Arteveldehogeschool

Gedreven vakspecialisten uit onze business- en managementopleidingen maken met hun expertise het verschil voor professionals en organisaties. Business Academy Arteveldehogeschool krikt jouw waarde en inzetbaarheid als werknemer, organisatie of zelfstandige op. We willen je inspireren en aanmoedigen om actief en continu je competenties en kennis te ontwikkelen. Hier doe niet alleen jij als professional voordeel bij, maar ook jouw (toekomstige) werkgever kan zo haar competitief voordeel verder uitbouwen.

Interesse of vragen?

Freya Roosens
Hoofd Levenslang Leren
09 234 74 51

Masterclasses en inspiratiesessies

Vanuit onze verschillende graduaats-, bachelor- en postgraduaatsopleidingen organiseren we op regelmatige basis een heel aantal masterclasses en inspiratiesessies in een brede waaier aan thema's.

Naar het opleidingsoverzicht

Postgraduaten

Ontdek ons aanbod postgraduaten binnen het expertisenetwerk Business en Management. Verdiep je een volledig academiejaar in een thema naar keuze: Human Resources, Supply Chain, Ondernemen, Digital Business Transformation, Lean Six Sigma.

Naar het opleidingsoverzicht

Over ons

Als Makers Van Morgen stipuleert Arteveldehogeschool in haar nieuw strategisch plan 2019-2024 onder meer de ambitie om de employability/inzetbaarheid van elke professional en elke organisatie te ondersteunen. Blijven leren is niet alleen je kennis en competenties verdiepen en verbreden, maar tegelijkertijd ook je professioneel netwerk verder uitbouwen.

Meer weten

 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden