Business Academy

Business Academy van Arteveldehogeschool krikt de waarde en de inzetbaarheid van werknemers, organisaties en zelfstandigen op en inspireert hen tot een actieve en continue ontwikkeling van competenties en kennis. Ondernemingen en organisaties bouwen zo hun competitief voordeel op vlak van hun belangrijkste asset - de medewerkers - verder uit.
 

De Business Academy bestaat uit een levendig netwerkplatform. We organiseren samenkomsten waar je anderen ontmoet die voor gelijkaardige uitdagingen staan, maar die elk met hun individuele achtergrond jouw problemen helpen oplossen.

Opleidingsoverzicht

Business Academy beschikt over een goed gevulde vaste kalender met vormingsinitatieven zoals bijscholingen, vormingsdagen, masterclasses met gastsprekers uit de bedrijfswereld en inspiratiesessies. Ook maken we verkorte studietrajecten mogelijk voor een publiek dat al met beide voeten in het werkveld staat. We deelden deze iniatieven op in 11 domeinen: Finance, Process & Lean, Digitaal, Human Resources, Talen, Event, (Zelf)leiderschap, Marketing, Legal, Logistiek en Entrepreneurship.

Finance

Process & Lean

Digitaal

Human Resources

Talen

Event

(Zelf)leiderschap

Marketing

Legal

Logistiek

Entrepreneurship

Op maat

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor vormingen op maat van jouw groep of organisatie. We helpen je het algemeen kennisniveau te verhogen of een specifiek probleem aan te pakken.

Bij interesse of vragen

Freya Roosens
Coördinator
09 234 74 51
Contacteer via e-mail