Maak kennis met Business Academy Arteveldehogeschool

Business Academy Arteveldehogeschool zag in 2014 het levenslicht en is ontstaan vanuit het expertisedomein Business & Management. Vanuit onze verschillende graduaats-, bachelor- en postgraduaatsopleidingen organiseren we reeds jarenlang op regelmatige basis een heel aantal bijscholingen, verkorte trajecten, vormingsdagen, maar ook masterclasses en inspiratiesessies. De Business Academy bundelt nu al deze initiatieven en wordt op die manier een centrum voor levenslang leren.

Verankerd met het bedrijfsleven en de dagelijkse bedrijfsrealiteit

Onze opleidingen binnen het expertisedomein Business & Management staan gekend om hun praktijkgerichtheid en veelvuldige samenwerking met bedrijven in binnen- en buitenland. Dankzij heel wat klinkende namen, ambitieuze ondernemers van start- en scale-ups, en vakgebiedexperten krijg je niet alleen de laatste ontwikkelingen mee, maar leer je ook de bedrijfsrealiteit binnen én buiten je eigen vakgebied/sector beter kennen. 

Netwerken

Via de Business Academy Arteveldehogeschool kan je als professional je niet alleen blijvend ontwikkelen en je kennis naar believen verbreden en/of verdiepen, maar je krijgt eveneens een netwerk aangeboden om te connecteren, je te laten inspireren en te excelleren.

Dienstverlening

Naast ons aanbod levenslang leren ondersteunt de Business Academy ook organisaties in binnen- en buitenland op vlak van dienstverlening. Onder de vlag van Blikopener bundelen alle Vlaamse hogescholen de krachten en zetten zij de stap richting het bedrijfsleven (meer bepaald de KMO-en non-profitsector) om hun kennis te ontsluiten naar de Vlaamse bedrijven, dit in samenwerking met onze partner Vlaio.
Meer info vind je op de website van Blikopener.

-- Naar startpagina Business Academy Arteveldehogeschool --