Overzicht Multimedia 2


APP's: Native-, web- en hybride apps voor op mobiele toestellen


Er bestaan native apps, web apps en hybride apps en veel meer. Ook html 5 en css komen ter sprake om een 'responsive design' te maken. En wat brengt de toekomst met chatbots en smart agents?


Internet of Things, NFC-technologie en Big Data


Internet of Things (IoT)

Wat is die Internet of Things? Welke impact heeft het op ons leven? En welk belang heeft het binnen digitale marketing? We gaan ook in op het concept van 'Ubiquitous computing', een beeldscherm en toetsenbord zoals we dat nu kennen zouden immers wel eens helemaal kunnen verdwijnen.

NFC-technologie

De NFC-technologie wordt bondig besproken. We gaan in op wat het is en in welke domeinen je ze kan gebruiken. Ook de soorten NFC-tags worden kort toegelicht.

Big Data

Intenet of Things genereert heel veel data, zoveel dat we het Big Data noemen. In deze presentatie gaan we in op de mogelijkheden, maar ook de gevaren die deze Big Data meebrengen.


Augmented reality


je krijgt de uitleg wat augmented reality is en een overzicht van de mogelijkheden en browsers. Tijdens de les gaan we de Layar toepassing uitproberen.


CMS websites


Introductie over wat CMS-systemen zijn en hoe ze werken. De belangrijkste CMS systemen worden ook op een rijtje gezet.

Bovendien vind je er informatie over hoeveel een website kost, hoe je moet budgetteren en zijn er links naar online calculators.

Link op YouTube


QR-code


QR code

In deze presentatie wordt uitgelegd wat QR Codes zijn, hoe je ze kan gebruiken, hoe je ze zelf kan maken, en hoe je de design ervan kan aanpassen.