Event logo

RePLAY train the trainer

Het RePLAY-team van de Arteveldehogeschool ontwikkelde de afgelopen jaren een inspirerende visie op risicovol spelen. Sinds de start van het onderzoekproject geeft het RePLAY-team vormingen en ondersteuningstrajecten aan professionals, en recenter ook aan ouders. Op vraag van ons werkveld ontwikkelden we een train the trainer. Neem jij anderen ook graag mee in het topic risicovol spelen*? Welkom op onze RePLAY train the trainer!

Dag 1: vrijdag 21/02/20 (9u30-16u)

Tijdens de eerste dag kom je alles te weten over onze visie op risicovol spelen, en stel je je eigen visie scherp. Je leert onze RePLAY toolbox kennen, en krijgt zicht op onze tips en tricks voor een geslaagde ondersteuning i.v.m. risicovol spelen. Je formuleert persoonlijke doelen om te groeien als trainer in risicovol spelen. Na afloop van deze dag ga je hier actief mee aan de slag in jouw eigen setting. 

Inbegrepen: koffie, thee, water, tussendoortjes, lunch, vormingsmateriaal

Dag 2: vrijdag 20/03/20 (9u30-12u30)

Tijdens de terugkomdag deel je jouw ervaringen met het ondersteunen van anderen. Wat liep vlot? Voor welke obstakels wil je nog ondersteuning? We zorgen als team voor feedback op maat, zodat je er kan invliegen als trainer in risicovol spelen! Je ontvangt na afloop van de train the trainer een deelnemersattest.

Inbegrepen: koffie, thee, water, tussendoortje, vormingsmateriaal

 

* Opgelet: Ook na afloop van deze train the trainer mag je onze toolbox niet commercieel gebruiken. Wil je dat toch? Neem contact op met helena.sienaert@arteveldehs.be