Kronkels | Leven als oudere tijdens corona
3149
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3149,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

Leven als oudere tijdens corona

 

INSPIRATIE!

 

Hoe kunnen we kwaliteit van leven bieden in de WZC’s ten tijde van corona? Of hoe kunnen we ouderen die nog thuis wonen bereiken ten tijde van corona?
Ook nu wil Kronkels jullie ondersteunen! Zullen we samen goede praktijkvoorbeelden en ideeën delen?! Op die manier kunnen we blijvend kwetsbare ouderen ondersteunen in het geven van betekenis in hun leven.
Schrijf hieronder je ideeën!

Klik op het prikbord. Dubbel klik ergens op het prikbord en noteer je ideeën of lees voorstellen van collega’s!

 

Gemaakt met Padlet

Gemaakt met Padlet

 

STUDENTEN AAN HET WERK

 

Vanuit module 12 in het derde jaar van de opleiding ergotherapie, gaan onze studenten aan de slag om huidige uitdagingen door de corona-crisis creatief aan te pakken. Ze zijn gestart op 20 april en presenteren hun project op 14 of 15 mei.

 

Tot nu toe heeft elke student een uitdaging geformuleerd bij een bepaalde doelgroep. Om dit maximaal af te stemmen op de eindgebruikers, willen ze graag hun ideeën aftoetsen en ontwikkelingen voorstellen en uitwerken.

 

Heeft u of uw organisatie interesse in één van deze projecten? Laat het ons weten via de padlets: per doelgroep hebben we een padlet opgesteld. Als u interesse hebt in één of meerdere onderwerpen kan u in ‘comments’ uw e-mailadres achterlaten. Gelieve dit voor 1 mei te doen. Samen met de student kan dan bekeken worden welke input of engagement jullie kunnen of willen opnemen. Dit kan gaan van het geven van feedback op de eerste idee tot het uitrollen van het project in jouw organisatie. Studenten zullen jullie met veel enthousiasme contacteren!

Gemaakt met Padlet

Gemaakt met Padlet

Gemaakt met Padlet

Gemaakt met Padlet

Gemaakt met Padlet