Kronkels | Products
0
archive,post-type-archive,post-type-archive-product,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

Downloadcentrum

Welkom in het online materialencentrum van Kronkels. Op deze pagina kan je materiaal vinden dat je kan downloaden. Dit materiaal werd ontwikkeld in samenwerking met Kronkels en/of studenten van de opleiding ergotherapie van de Arteveldehogeschool.


Leef je leven

“Leef je leven” is een tool voor ergotherapeuten om cliënten met een (ernstige) psychiatrische aandoening te begeleiden naar herstel binnen de verschillende levensdomeinen, vanuit de visie van de hernieuwde geestelijke gezondheidszorg. Deze tool bevraagt de cliënt op verschillende gebieden van occupatie, helpt hen doelen op te stellen en hun tijdsgebruik te verbeteren.

Leef je levenHandleiding


Rollatordans

Vanuit de ondersteuningsgroep ‘Valpreventie in een WZC’ zijn twee rollatordansen ontwikkeld.

Binnen dit pakket zitten 2 muziekfragmenten, alsook de beschrijving van deze dansen.

Handleiding

Muziekfragment 1 en 2


Het materiaal kan je gratis downloaden via deze pagina.

  • Klik op het item van je keuze en klik op 'add to cart'. Als je alles in je mandje hebt geslecteerd kan je naar 'view cart'.
  • Klik dan op 'proceed to checkout'. Dan kom je op het tabblad 'bestellen'.
  • Gelieve dan je gegevens in te vullen en onderaan te klikken op 'please order'.
  • Dan kom je op de pagina met 'order details'. Daarbij vind je de links van de gevraagde documenten. Je ontvangt eveneens nog een mail (check je junkmailbox) met de gevraagde documenten.

Showing 1–12 of 14 results