site templates free download

ENDLESS VOICES


Het gemengd koor Endless Voices is verbonden aan de Arteveldehogeschool. De koorleden zijn de studenten van de opleiding Bachelor in het onderwijs: secundair onderwijs - muzikale opvoeding. Wekelijks vindt er een repetitie plaats in de concertzaal van de Nemrodzaal op de kunstencampus Goudstraat.

Endless Voices werd opgericht in het jaar 2000 onder de deskundige leiding van Marieke Missinne. In 2011 nam Sofie Thoen het dirigeerstokje over. Sinds 2017 is Johannes Dewilde de vaste dirigent. Het repertorium van het gemengd koor is zeer divers: van licht tot klassiek, van volks tot gestileerd.

Koorzang maakt deel uit van het curriculum van de opleiding. Vanuit de repetities participeert elk lid om zo te komen tot gevarieerde, originele en artistieke concerten. Endless Voices weet telkens opnieuw de concertbezoeker te verbazen met hun stijlvolle voorstellingen zowel in binnen- en buitenland. Het koor wil met hun vele stemmen, ENDLESS VOICES, een internationale boodschap van vrede en vreugde brengen …

Johannes Dewilde

Dirigent

Joris Bouckaert

Voorzitter

Mia Carlier

Secretaris