Arteveldehogeschool haalt meer dan 10.700 euro op voor Music For Life

De Warmste Week van het jaar loopt weer op zijn einde. Ook de studenten en medewerkers van Arteveldehogeschool zetten de afgelopen weken hun beste beentje voor: heel wat activiteiten werden op en rond onze campussen georganiseerd. Samen haalden we zo meer dan 10.700 euro op voor het goede doel.

De warmste hogeschool van Vlaanderen

Warmathon Gent

Een blauwe golf overspoelde maandag de Blaarmeersen in Gent. Onze studenten en medewerkers waren massaal aanwezig in hun looptruitje van Arteveldehogeschool om al wandelend, rennend of lopend het beste van zichzelf te geven. De sfeer zat er duidelijk in! Bekijk hier de foto’s.

Arteveldehogeschool massaal aanwezig op de warmathon

Acties voor en door studenten en medewerkers

Maar de studenten en medewerkers namen ook zelf het heft in eigen handen. Er werden heel wat acties georganiseerd voor zelfgekozen goede doelen: Een hart voor vluchtelingen, Make-A-Wish, Kom op tegen kanker, Hachiko… Bekijk hier een overzicht van alle acties die plaatsvonden op en rond onze campussen.

Bezoekje aan de presentatoren

Als kers op de taart brachten we vandaag een bezoekje aan Music for Life in het provinciaal domein Puyenbroeck. We zetten  de hartverwarmende acties die onze studenten en medewerkers de afgelopen weken hebben georganiseerd in de kijker in de studio en werden hiervoor uitgebreid bedankt door Studio Brussel. 

Bedankt aan iedereen voor jullie hartverwarmende steun, acties, bijdragen…! En tot volgend jaar!