Arteveldehogeschool sleept 'Best School of 2017'-award van de Google Digital Masters Academy in de wacht

Digital Masters Academy is een opleidingstraject georganiseerd door Google, Bloovi Me en verschillende hogescholen, bedoeld om studenten klaar te stomen voor een job in de digitale sector. Maar liefst 5.000 studenten namen deel aan de laatste editie. Arteveldehogeschool werd beloond met de prijs 'Best School of 2017'.

Tijdens de Digital Masters Academy verdiepen studenten Bedrijfsmanagement, Officemanagement en International Business Management zich in Google Adwords, Google Analytics en online marketingstrategieën. Wie de bijhorende certificaten van de academy behaalt, mag zijn nieuw verworven kennis meteen omzetten in de praktijk, door in groep een online campagne uit te stippelen voor een social profit organisatie. De studenten die de opdracht succesvol afronden behalen het Digital Masters Academy certificaat en maken kans op een stage of studentenjob in digital marketing via Bloovi Me. 

Arteveldehogeschool stuurde het grootste aantal studenten naar de laatste editie van Digital Masters Academy. Bovendien stroomden onze bachelors het beste door! Daarvoor werden we beloond met de 'Best School of 2017' award. Een prestatie om fier op te zijn!