Een opleiding starten in februari? Dat kan!

Starten in februari Arteveldehogeschool Gent

Ben je een late beslisser? Heb je al even gewerkt? Heb je net de centrale examencommissie achter de rug? Of past je huidige opleiding niet helemaal bij je en wil je een andere richting inslaan? Start je opleiding aan de Arteveldehogeschool in februari!

 

 

Online infomoment via Facebook Live

Je overweegt om in februari met een opleiding te starten, maar je zit met nog een aantal vragen? Op donderdag 2 februari organiseren we een online infomoment via Facebook Live.

Kan ik bij elke opleiding in het tweede semester instappen? Moet ik dan langer studeren of niet? En volg ik dan een ander programma dan mijn medestudenten die in september zijn gestart? Tussen 12.00 uur en 12.30 uur zullen de dienst studieadvies en de dienst studentenvoorzieningen klaarstaan om dat haarfijn uit te leggen.

Aarzel niet om al je vragen op ons af te vuren. Afspraak op donderdag 2 februari vanaf 12 uur op: www.facebook.com/arteveldehogeschool.be

Twee specifieke februaritrajecten

De bacheloropleidingen Bedrijfsmanagement en Audiologie bieden een specifiek februaritraject aan waarbij je kan starten in februari en, als alles goed gaat, drie jaar later eind januari afstuderen. Net zoals bij de klassieke start in september duurt het februaritraject bij die opleidingen dus 6 semesters.

Start andere opleidingen in februari

Bij negen andere bacheloropleidingen kan je ook starten in februari, maar spreid je de opleiding over 7 semesters.  Als alles goed gaat, studeer je dan 3,5 jaar later af in juni of september.

Iets voor jou? Ontdek alles over starten in februari!