Opleiding Podologie beloont topsporter en student Lowie Stuer met TROTS-award

lowie trots podologie arteveldehogeschool

Op 1 oktober organiseerde de opleiding Podologie een materialenbeurs op campus Kantienberg. De ideale gelegenheid om de TROTS-award van de opleiding uit te reiken en zo enkele bijzondere studenten in de bloemetjes te zetten in het bijzijn van hun medestudenten, docenten en professionals. 

In het kader van het TROTS-project van Arteveldehogeschool (Trots op de Realisaties, de Ongewone ideeën en de Talenten van onze Studenten) is de opleiding Podologie op zoek gegaan naar bijzondere studenten. Studenten op wie ze TROTS zijn. Alle studenten en docenten kregen daarvoor in de loop van academiejaar 17-18 de kans om een of meerdere medestudenten te nomineren. Er was maar 1 criterium belangrijk: deel ons mee waarom je TROTS bent op die student.   

Een jury bestaande uit onder andere opleidingsdirecteur Jeroen Martens en opleidingscoördinator Eva De Mulder koos uit de longlist drie genomineerden uit. Zij werden gisteren tijdens het TROTS-evenement bekendgemaakt:

  • De eerste genomineerde was Isabo Huyghe, die zich tijdens haar studies ontpopte tot een van de leading ladies van de opleidingsstudentenraad en zo opkwam op voor haar medestudenten.
  • De tweede genomineerde, Hilde Myny, toonde aan dat je op elke leeftijd kan gaan studeren. De mama van drie koos na een jarenlange carrière als kinesitherapeut vol enthousiasme voor de bijkomende studie podologie. 
  • Lowie Stuer was de derde genomineerde. Hij combineerde zijn opleiding met topsport als volleyballer bij de Red Dragons. 

Lowie Stuer werd uiteindelijk verkozen tot winnaar van de TROTS-award, omdat hij erin slaagde om zijn lessen, stages en practica met succes te combineren met zijn vele trainingen, wedstrijden en het wereldkampioenschap volleybal. Een puike prestatie, proficiat!