"Samenwerken met collega's uit andere landen is een win-win"

Anne-Marie Cotton ontvangt erelidmaatschap EUPRERA

Docent Anne-Marie Cotton ontvangt erelidmaatschap EUPRERA

Twee gepubliceerde boeken, drie masterdiploma’s, 25 jaar lector aan Arteveldehogeschool én doctoraatsstudente aan de Universiteit van Bordeaux. Het lijstje gaat door. Zeker is dat Anne-Marie Cotton, docent Communicatiemanagement en Mediaplanning, haar stempel drukt op de academische en communicatiewereld.

Vorige week werd ze hiervoor in de bloemetjes gezet tijdens het EUPRERA-congres in Londen. Anne-Marie ontving er het erelidmaatschap van de organisatie. Een hele prestatie waar ze zeer blij mee is: "Ik ben van bij het begin een 'believer' geweest van de Europese gedachte. Dankzij EUPRERA heb ik dit verhaal kunnen uitdragen, door kennis en inzichten uit onderzoek over strategische communicatie te delen met andere Europese hogescholen en universiteiten. Samenwerken met collega's uit andere landen is een win-winsituatie. Ik kreeg niet alleen veel terug op intellectueel maar zeker ook op menselijk vlak."

EUPRERA is de afkorting van European Public Relations Education and Research Association. De organisatie is een forum voor innovatief onderzoek en onderwijs in public relations en corporate communicatie. Haar jaarlijks congres is een ontmoetingsplaats voor Europese experten in deze domeinen. Anne-Marie is al van bij het begin betrokken bij EUPRERA. Zo draagt ze sinds jaar en dag bij tot de professionalisering van public relations in Europa.

Lees hier het EUPRERA-persbericht