Studenten Journalistiek duiken in de radiostudio van MNM

mnm radio arteveldehogeschool journalistiek

Stem op woensdag 6 en donderdag 7 februari zeker af op MNM tussen 23 u. en middernacht, want dan nemen onze laatstejaars Journalistiek de studio over tijdens Student Late Night!

VRT-jongerenzender MNM laat studenten van verschillende Vlaamse hogescholen de hele week radio maken. Woensdag en donderdag zijn twaalf studenten van Arteveldehogeschool aan de beurt. Zij zullen tijdens hun stage begeleid worden door MNM-dj’s Evelyn De Backer en Bart De Raes.

"Jong talent is heel belangrijk voor MNM", aldus nethoofd Rino Ver Eecke. "Als radiomerk willen we volop meevoelen in de leefwereld van jongeren. En daarom maken we MNM met de input van jonge radiomakers die tijdens Student Late Night kunnen laten zien wat zij al kunnen. Zo creëert MNM een échte springplank voor jong radiotalent: we geven hen kansen, een duw in de rug, maar leren ook veel van hen. Ik kijk al uit naar de radioshows die de jonge radiowolven zullen maken.”

Eerder werkte ook oud-studente van Arteveldehogeschool Julie Van den Steen mee aan het project. Intussen is zij uitgegroeid tot een vaste waarde op MNM.

Wij kijken al uit naar de uitzending van onze studenten en we zijn ervan overtuigd dat we ook van hen later nog veel zullen horen!