Uitverkochte liveshow door studenten Grafische en digitale media en Journalistiek via live TV te volgen maandagavond

liveshow voor geen geld

Op maandagavond 29 januari organiseren de studenten van de Bachelor in grafische en digitale media en de Bachelor in journalistiek samen een liveshow met als titel: Voor Geen Geld. De show is het resultaat van maanden hard werk en staat in het teken van de deeleconomie met relevante reportages, interessante gasten én een liveband! De uitverkochte show is maandagavond om 19u live te bekijken via voetweg66.be.

De journalisten, onder leiding van docente Eva Moeraert en ervaringsdeskundige Flip Feyten (eindredacteur De 7de dag), boksten een twee uur durende debatshow in elkaar. En de studenten Grafische en digitale media, keuzetraject AV Design zorgen ervoor dat alles live gefilmd wordt en op internet te zien is. Deze livestream is een primeur, en het resultaat van een korte intensieve week ‘Multicam & Streaming' op de Grafische en Digitale Media campus van Arteveldehogeschool in Mariakerke.

Thema van de avond is ‘deeleconomie’, waarbij gebruikers elkaars goederen en diensten delen en gebruiken. De studenten strikten als gasten o.a.

  • professor Mark De Vos (Ugent/Itinera Institute),
  • Barbara Janssens (Netwerk BewustVerbruiken),
  • Laurent Hublet (adviseur De Croo),
  • Rogier De Langhe (Ugent) en
  • Vicky Franssen (docente Arteveldehogeschool en onderzoekster).

Er zijn geen tickets meer te verkrijgen voor de show in Nest Gent, maar de livestream is te bekijken op maandag 29 januari vanaf 19u op voetweg66.be en op de facebookpagina’s van Grafische en Digitale Media, Journalistiek en Arteveldehogeschool. Meer info via het facebookevent.

Bekijk de livestream