Onderzoek

Business en Management

Ons praktijkonderzoek ondersteunt werknemers, starters en KMO’s in hun uitdagingen naar een duurzaam economisch model. Samen met partners gaan we op zoek naar inzichten en oplossingen, in de vorm van tools, methodes of prototypes. Dit doen we via marktonderzoek en de Human Centered Design methode.

Onderzoek in de kijker


Level IT out 

Samen met Vlaamse partners Agoria en Inclusion Now en internationale partners NLdigital en Tech Talent Charter werken we aan inclusie en diversiteit (I&D) in de Vlaamse tech bedrijven. 

Meer wetenThe Sharing Personality 

Wat zijn bepalende persoonlijkheids- en omgevingsfactoren die leiden tot deelnemen of afhaken aan sharing initiatieven? 

Meer weten

 


#SheDIDIT

Via het #SheDIDIT platform stimuleren en coachen we samen met Muslinked ondernemingszin en ondernemerschap bij meisjes en vrouwen met migratie-achtergrond. 

Meer weten

Vragen? Neem contact op

Karijn Bonne
Hoofd Onderzoek Business en Management
0472041772

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden