Op weg naar veerkrachtige en innovatieve organisaties

Het onderzoeks- en dienstverleningscentrum TACOO (TAlenten en COmpetenties in Organisaties) ontwikkelt kennis en producten over:

  1. Inclusief ondernemen
  2. Innovatie in HR en organisatieontwikkeling
  3. Samenwerking tussen organisaties

TACOO bundelt de knowhow van de opleidingen Bachelor in het bedrijfsmanagement, Bachelor in het onderwijs: kleuteronderwijs, Bachelor in het officemanagement, Bachelor in de pedagogie van het jonge kind, Bachelor-na-bachelor in het onderwijs: schoolontwikkeling, Bachelor in de verpleegkunde en Bachelor in het sociaal werk.

Wat bieden wij aan?

Kennisontwikkeling

TACOO doet praktijkgebaseerd onderzoek dat methodologisch goed onderbouwd is. En vooral, met praktisch resultaat. Elk onderzoek levert een concreet resultaat of advies op.

Productonwikkeling

TACOO maakt ontwikkelde kennis praktisch bruikbaar via handige tools, websites, handboeken en educatief materiaal. Hier kan je enkele van onze realisaties bekijken.

Vorming, training & opleiding

TACOO biedt training en opleiding aan voor HR-verantwoordelijken, leidinggevenden en medewerkers van organisaties en ondernemingen. TACOO verbindt ook kennis via het begeleiden van lerende netwerken.

Advies en begeleiding

TACOO komt naar je toe en en kijkt wat we voor jou kunnen betekenen: een specifieke vraag, een intern project of een goed onderbouwd advies.

Onderzoek- en dienstverleningscentrum TACOO