Onderzoeks - en dienstverleningscentrum (ODC)

Zorginnovatie

DWELL

In het voorjaar van 2019 wordt een 12 weken programma georganiseerd voor personen met diabetes mellitus type 2 in het kader van het DWELL-project. Wil je meer controle krijgen over je diabetes? In groep volg je een aantal sessies rond voeding, beweging, welzijn en educatie. 

Meer info en inschrijven kan via dwell@arteveldehs.be

Word ook ACTIEF@thuis, samen met de zorgkundige of de mantelzorger!

Het functionele beweegprogramma ACTIEF@thuis richt zich specifiek op frêle thuiswonende 70-plussers. Het programma duurt acht weken of langer, heeft geen sportmateriaal nodig en bestaat uit oefeningen die gebaseerd zijn op dagelijkse activiteiten. Meer info en vragen: marianne.belpaire@arteveldehs.be. Leer hier meer over het functioneel beweegprogramma.  

Heb je vragen?

Ine De Clerck
Hoofdpromotor
+32 486 33 83 03

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden