Bachelor na bachelor

Creatieve Therapie

88 studiepunten, Deeltijds, Werken en studeren combineren mogelijk, Campus Kantienberg

Kwaliteitsvol leren

Je schrijft je in voor een kwaliteitsvolle opleiding. De kwaliteit van de opleiding wordt voortdurend gemonitord en verbeterd. Bekijk onze accreditatie, opleidingsreview of opleiding in cijfers.

Accreditatie

De Bachelor na Bachelor Creatieve Therapie is een erkende opleiding. Ze werd geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Lees hier meer.

Opleidingsreview

In 2017 werd de opleiding beoordeeld door een onafhankelijk panel van deskundigen. De opleiding werd positief beoordeeld:

De Bachelor na Bachelor in de Creatieve Therapie is een bezielde opleiding die erin slaagt om aan het werkveld creatieve therapeuten af te leveren. De opleiding is stevig ingebed binnen de structuur van een goed bestuurde school en onderhoudt een goede band met het werkveld. Er is sprake van transparantie en korte communicatielijnen.

De hantering van een uitgesproken visie geeft de opleiding een unieke identiteit. Studenten kiezen voor deze opleiding omwille van die duidelijke visie en door het sterk theoretisch kader. De transitie van een tweejarige naar een driejarige opleiding had een positief effect. Het zorgvuldige screeningsbeleid vertaalt zich in een hoog doorstroomcijfer en een hoog afstudeerpercentage.

Lees het volledige rapport hier.
Lees het borgingsbesluit van de Bachelor na Bachelor Creatieve Therapie hier.

De volgende opleidingsreview van de Bachelor na Bachelor Creatieve Therapie vindt plaats in het academiejaar 2022 - 2023.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden