Bachelor na bachelor

Creatieve Therapie

88 studiepunten, Deeltijds, Werken en studeren combineren mogelijk, Campus Kantienberg

Praktisch: waar volg je les?

Het coronavirus is nog steeds aanwezig en dus blijft waakzaamheid geboden. Je vindt hier alle informatie over onze maatregelen in code rood.

De Bachelor-na-bachelor Creatieve Therapie volg je op campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en onze grootste campus. Campus Kantienberg ligt middenin een bruisende buurt vol hippe horecazaken, toonaangevende cultuurhuizen, grote parken en andere ontspanningsmogelijkheden. Er valt dus altijd wel iets te beleven.

Campus Kantienberg is vlot bereikbaar met de trein, tram, bus en fiets en ligt dicht bij het station Gent-Sint-Pieters, bioscoop Kinepolis, het Citadelpark en Kunstencentrum Vooruit. Op de campus vind je 50 leslokalen, 50 praktijklokalen, 5 aula’s, een mediatheek, een studentenrestaurant en een overdekte fietsenstalling.

De mediumlessen van Beeldende therapie en Dramatherapie gaan door op campus Leeuwstraat.

De mediumlessen van Danstherapie gaan door in LAGO Gent Rozebroeken.

De mediumlessen van Muziektherapie gaan door in KARUS campus Melle.

Meer over campus Kantienberg

Ontdek de campus Kantienberg in deze video voor studenten van opleidingen Gezondheid en Zorg

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden