Bachelor na bachelor

Buitengewoon Onderwijs

60 studiepunten, Werken en studeren combineren mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Brusselsepoortstraat

Praktisch: waar volg je les?

De opleiding Buitengewoon Onderwijs vindt plaats in de campus Brusselsepoortstraat. Een van de grootste troeven van deze campus is zijn centrale ligging: vlak bij de autostrade en op wandelafstand van Gent Zuid. In de campus vind je 19 leslokalen, tal van werkplekken, een fietsenstalling en een aangename cafetaria.

De campus is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Zowel vanaf Gent-Sint-Pieters als Gent-Dampoort kan je de bussen 34, 35 en 36 nemen tot aan de halte ‘Keizerspoort’. Kom je met de auto? Dan parkeer je je wagen best aan de Park & Ride in Gentbrugge en neem je de tramlijn 2 tot de halte ‘Keizerspoort’. Vanaf 1 januari 2020 bant Gent de meest vervuilende auto’s uit de binnenstad. Campus Brusselsepoortstraat ligt in de nieuwe lage emissiezone (LEZ). Benzinewagens vanaf Euronorm 2 zijn nog toegelaten in die zone, dieselwagens moeten aan de Euronorm 5 voldoen. Meer info op www.lez2020.gent.

Meer over campus Brusselsepoortstraat

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden