Bachelor

Audiovisual Design (Multimediaproductie)

180 studiepunten, Starten in februari mogelijk, Campus Mariakerke
Zijn websites, mobiele applicaties en Internet of Things voor jou nu al passé? Werk mee aan de hype van morgen en ontwikkel bij ons de skills van de toekomst. Studenten multimediaproductie beperken zich niet enkel tot het gebruik van de laatste nieuwe technologie, maar weten deze ook in een creatief design te plaatsen om een kant-en-klaar digitaal eindproduct te kunnen opleveren. Na een algemene grafische en multimediale opleiding in het eerste jaar kies je in het tweede semester voor het keuzetraject Audiovisual Design of New Media Development.

Over deze afstudeerrichting

Wat zal je leren?

Ontdek hoe je krachtige, professionele en verrassende audiovisuele content maakt en leer werken voor specifieke doelgroepen en via uiteenlopende kanalen.

Wat na je opleiding?

Na het keuzetraject Audiovisual Design van de Bachelor Grafische en Digitale Media blink je uit in doelgerichte creativiteit en technische knowhow.

Praktisch: waar volg je les?

De opleiding Grafische en Digitale Media volg je op de campus Mariakerke. De thuisbasis van al wie zich wenst te verdiepen in de geheimen van de grafische en digitale media.

Verkort traject en vrijstellingen

Heb je reeds een bachelor- of masterdiploma op zak? Dan kan je het keuzetraject Audiovisual Design volgen in twee jaar via een verkort traject.

Starten in februari

Kan je door omstandigheden pas in februari instappen? Dan kan je je programma spreiden over 3,5 jaar door je in het tweede semester in te schrijven voor 30 studiepunten.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Bekijk het werk van studenten

De afstudeerrichting Audiovisual Design is heel praktijkgericht. Dat uit zich in projecten waarbij je individueel en in team aan de slag gaat.

Schrijf je in voor de infodag op 25 april

Kom naar onze infodag op 25 april 2020. Stel al je vragen aan lesgevers, praat met studenten, ontdek het studiemateriaal en kom de sfeer opsnuiven op de campus. Tot dan!

Je leert filmen en monteren, geluid opnemen en bewerken, 2D en 3D motion graphics maken, live events capteren en streamen. Bovendien ontdek je hoe je een verhaal vertelt, spanning opbouwt en de kijker meesleept.
Kenneth
Laatstejaarsstudent

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Grafische en Digitale Media
T 09 234 86 00
Contacteer via e-mail