Internationale ervaringen

Studeren in het buitenland

Studenten Bedrijfsmanagement krijgen de kans om het eerste semester van het derde jaar te volgen aan een partnerschool of –universiteit in het buitenland. Een greep uit ons aanbod: Nederland, Frankrijk, Duitsland, Finland, Noorwegen, de Verenigde Staten, Canada, China en Zuid-Korea. 

Stage in het buitenland

Je kan in het derde jaar stage lopen in het buitenland. En de mogelijkheden zijn letterlijk grenzeloos. Londen, Toronto, Istanbul, Shangai of New York: je kan overal aan de slag.

Internationalisation @ home

Het is zelfs mogelijk om in Gent internationale en interculturele ervaring op te doen. Je kan kiezen voor een anderstalig traject op je eigen campus. Dat betekent dat je bepaalde opleidingsonderdelen in het Engels volgt, samen met buitenlandse studenten. Een uitgelezen kans om je Engels wat bij te spijkeren en je internationaal netwerk uit te bouwen.

Een Double degree?

Studenten in de Bachelor in het Bedrijfsmanagement – afstudeerrichting Marketing en/of Internationaal Ondernemen met een uitstekend parcours en goede resultaten kunnen een Double Degree behalen door na het behalen van 180 ECTS aan Arteveldehogeschool, nog een jaar extra te studeren aan ons partnerinstituut British Columbia Institute of Technology (BCIT) in Vancouver, Canada.

Een Double Degree betekent dat je twee diploma’s behaalt NA het succesvol afleggen van dit traject: je krijgt het diploma Bachelor in het Bedrijfsmanagement van AHS en het diploma Bachelor of Business Administration van BCIT.