Kmo-management

Iets voor jou?

Je bent creatief, besluitvaardig en neemt niet alles zomaar voor waar aan. Als een echte ondernemer in spe ben je niet bang om te netwerken. Problemen? Die zie je eerder als uitdagingen. En met je gevoel voor verantwoordelijkheid inspireer en motiveer je graag anderen. Leiding nemen of je eigen zaak starten schrikt je niet af. Kortom, je bent een ondernemer in spe die graag een team aanstuurt en je creatieve idee op de wereld loslaat.

Kmo-management (Bedrijfsmanagement)

 

Wat leer je tijdens deze opleiding?

Je krijgt van ons een brede kijk mee op ondernemingen en hun diverse afdelingen. Je wordt gewapend met de nodige kennis en vaardigheden om op een gefundeerde manier keuzes af te wegen en beslissingen te nemen. Fiscale, marketing-, HRM- of boekhoudkundige vraagstukken? Je weet perfect hoe je ze moet tackelen. Je kan je idee verdedigen en aan de hand van je kennis van een business-, marketing- of communicatieplan die keuze met verve verdedigen. Je eigen zaak starten en leiding geven aan een team worden daardoor een reële optie.

Welke vakken zal je krijgen?

 

Carrièreperspectieven

Heb je je diploma KMO op zak? Dan ben je klaar om de arbeidsmarkt te veroveren. 95 % van de afgestudeerden in het Bedrijfsmanagement heeft na één jaar een passende job te pakken. (Bron: VDAB-Schoolverlatersrapport 2017)

Afhankelijk van waarin je je wil verdiepen, kan je alvast gaan nadenken over visitekaartjes met de volgende ronkende functietitels:  project consultant, accountmanager, finance & business supporter, digital marketeer, business process analyst, business unit manager, marketing & communication coordinator, … Of start gewoon je eigen zaak want ook daarvoor krijg je alle bagage mee.