Marketing

Iets voor jou?

Gezocht: iemand met commerciële flair en een hart voor ‘de klant’. Met een flinke dosis gezond verstand, creativiteit en 'goesting' om in team plannen uit te werken. En als het even kan ook met interesse in digitale trends en tools. Ben jij deze commerciële all-rounder? Welkom bij marketing!

Marketing (Bedrijfsmanagement)

 

Wat leer je tijdens deze opleiding?

Heb je deze opleiding afgerond, dan hebben de consument en zijn customer journey geen geheimen meer. Met je creatieve presentatie en straffe sales pitches weet je precies hoe je je doelpubliek kan bespelen, of het nu gaat om een bedrijfs- of particuliere klant. Overtuigen op de juiste plaats, op het juiste moment en met het meest gepaste (digitale) kanaal? Geen probleem, want door je vakkennis weet jij als geen ander wat de consument wil en hoe je dat het beste brengt. Je trefzekere analyse en interpretatie van marketingdata laten je toe je beslissingen professioneel te argumenteren. Je kan een product of dienst succesvol in de markt zetten en leert hoe je duurzame klantenrelaties opbouwt en onderhoudt. Je kan out-of-the-box denken en ervaart hoe teamspelerskills je naar een hoger niveau tillen.

Welke vakken zal je krijgen?

 

Carrièreperspectieven

Heb je je diploma Marketing op zak? Dan ben je klaar om de arbeidsmarkt te veroveren. 95 % van de onze bachelors in Bedrijfsmanagement heeft één jaar na het afstuderen al een passende job te pakken. (Bron: VDAB-Schoolverlatersrapport 2017)

Marketing is een heel breed speelveld en laat dat nu net zijn wat jij wil. Marketing assistant? Sales representative? Accountmanager? Of ga je voor je sterk ontwikkelde digitale skills als online marketeer? Wij reiken je de bagage aan, jij kiest welke functie het beste aansluit bij jouw commerciële flair.