Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Officemanagement

Business & Languages

180 studiepunten, Starten in februari mogelijk, Met Engelstalige vakken, Afstandsonderwijs mogelijk, Campus Kantienberg
Met jouw talenknobbel sta je te springen om internationale contacten te leggen in de bedrijfswereld. Daarnaast pak je problemen snel en efficiënt aan en zoek je steeds de beste oplossing. Als communicatiespecialist bouw je een goede relatie op met alle stakeholders (klanten, leveranciers, partners, …), concretiseer en verbeter je de werking van je organisatie en switch je vlot tussen verschillende talen.

Over deze afstudeerrichting

Wat zal je leren?

Ben je gefascineerd door interculturele communicatie te maken heeft? Wil je vlot switchen tussen vreemde talen? Dan is deze afstudeerrichting echt iets voor jou.

Wat na je opleiding?

Je meertaligheid is je ticket naar een mooie carrière. Dit specialisatietraject is ook een uitstekende voorbereiding op een bachelor-na-bachelor of een master via een schakeljaar.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Officemanagement volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Verkort traject en vrijstellingen

Heb je al een bachelordiploma behaald en wil je nog een tweede opleiding volgen? In dat geval kom je in aanmerking voor een verkort traject.

Starten in februari

Start je bij ons in februari? Dan betekent dit niet dat je start met een achterstand, integendeel. Je kan rekenen op een goede ondersteuning binnen onze opleiding.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Schrijf je in voor de infodag op 25 april

Kom naar onze infodag op 25 april 2020. Stel al je vragen aan lesgevers, praat met studenten, ontdek het studiemateriaal en kom de sfeer opsnuiven op de campus. Tot dan!

Wij praatten Frans, zij Nederlands. In het begin was het wat onwennig, maar door te praten en constant in te pikken tijdens de uitwisseling, leer je nog zoveel meer dan in de lessen.
Jolien
Studente Business & Languages

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Officemanagement
T 09 234 75 54
Contacteer via e-mail