Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Officemanagement

Business & Languages

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
Met jouw talenknobbel sta je te springen om internationale contacten te leggen in de bedrijfswereld. Daarnaast pak je problemen snel en efficiënt aan en zoek je steeds de beste oplossing. Als communicatiespecialist bouw je een goede relatie op met alle stakeholders (klanten, leveranciers, partners, …), concretiseer en verbeter je de werking van je organisatie en switch je vlot tussen verschillende talen.

Ontvang je brochure per post of via e-mail.
Benieuwd hoe het campusleven eruitziet volgend academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Over deze afstudeerrichting

Wat zal je leren?

Ben je gefascineerd door interculturele communicatie te maken heeft? Wil je vlot switchen tussen vreemde talen? Dan is deze afstudeerrichting echt iets voor jou.

Wat na je opleiding?

Je meertaligheid is je ticket naar een mooie carrière. Dit specialisatietraject is ook een uitstekende voorbereiding op een bachelor-na-bachelor of een master via een schakeljaar.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Verkort traject en vrijstellingen

Heb je al een bachelordiploma behaald en wil je nog een tweede opleiding volgen? In dat geval kom je in aanmerking voor een verkort traject.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Starten in februari

Start je bij ons in februari? Dan betekent dit niet dat je start met een achterstand, integendeel. Je kan rekenen op een goede ondersteuning binnen onze opleiding.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Officemanagement volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Zin in een écht campusbezoek?

Bekijk de beschikbare data en schrijf je in


Herbeleef de online infodag van 27 juni

Blijft nog maar een korte periode beschikbaar: ontdek heel veel extra informatie over de opleiding(en) van jouw voorkeur, dankzij de gedetailleerde video's over alle opleidingen, campussen en lesinhoud. 

Naar de startpagina

Wij praatten Frans, zij Nederlands. In het begin was het wat onwennig, maar door te praten en constant in te pikken tijdens de uitwisseling, leer je nog zoveel meer dan in de lessen.
Jolien
Studente Business & Languages

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Officemanagement
T 09 234 75 54
Contacteer via e-mail