Bachelor

Communicatiemanagement

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Leeuwstraat

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Afstandsleren

Niet elke student wil of kan fulltime studeren. Wie weet werk je al, ben je topsporter of heb je een gezin dat al je tijd opslorpt. Geen probleem: de opleiding communicatiemanagement is ook te volgen via afstandsleren.

Studeren op jouw tempo

Voor de meeste vakken kan je perfect van thuis uit werken. De docenten begeleiden je via ‘CANVAS’ (ons digitaal leerplatform), e-mails of Skype calls en live contactmomenten wanneer het je past. Overleg met je medestudenten in afstandsleer is mogelijk via de chat app.

Wat heb je nodig?

Motivatie, organisatietalent en vooral een stevige dosis discipline zijn toch wel musts voor wie in zijn eentje wil werken en ook wil slagen.

  • Blader eens door de brochure en je ontdekt meteen of het iets voor jou is.
  • Bij de FAQs vind je antwoorden op veelgestelde vragen.
  • Nog vragen of meteen een afspraak maken voor een intakegesprek? Mail naar afstandsleren.com@arteveldehs.be.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden