Bachelor

Communicatiemanagement

180 studiepunten, Starten in februari mogelijk, Bestaat ook als Engelstalige opleiding, Campus Leeuwstraat

Afstandsleren: studeren en werken combineren

Combineer je studies met werk, gezin, topsport …

Wil je graag de opleiding Communicatiemanagement volgen, maar kan je niet naar de lessen komen overdag? Misschien omdat je werkt, een topsport beoefent of een gezin onderhoudt? Dan kan je op je eigen tempo aan de slag met de opleiding in afstandsleren.

Begeleiding op maat

Voor de meeste vakken kan je lekker je eigen ding doen op je eigen tempo. Dankzij onze eenvoudige digitale platformen, video conferences en live contactmomenten biedt ons team van docenten jou de nodige begeleiding aan en leermateriaal op maat. Ook samenwerken met medecursisten in de opleiding is mogelijk via onze chat apps. Aangezien je de leerstof zelfstandig verwerkt, zijn motivatie, planning, discipline en computer skills belangrijke factoren om te slagen.

Iets voor jou?

Snuister eens door onze brochure en zie welke vakken je te wachten staan. Afhankelijk van het programma dat je kiest, duurt jouw traject drie jaar of langer. Iets voor jou? Tussen deze FAQs vind je een antwoord op de veelgestelde vragen. Zit je toch nog met vraagtekens of wil je je inschrijven, mail dan naar afstandsleren.com@arteveldehs.be voor een intakegesprek.

Downloaden