Bachelor

Communicatiemanagement

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Leeuwstraat

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Campus en bereikbaarheid

Het coronavirus is nog steeds aanwezig en dus blijft waakzaamheid geboden. Je vindt hier alle informatie over onze maatregelen in code rood.

De Leeuwstraat (kort ‘LEE’, in student speak) is je nieuwe thuisbasis. Een gezellige campus vlakbij het Muinkpark, om de hoek van Kinepolis, met tal van toffe cafés en lunchplekken in de buurt en de historische binnenstad op wandelafstand. 

“Campus Leeuwstraat ziet er misschien niet zo spiksplinternieuw uit als campus Kantienberg, maar het is er zoveel gezelliger.
Verloren lopen kan je er haast niet en je kent er bijna iedereen die je tegenkomt."
Leni Bogaert, derdejaarsstudent communicatiemanagement

Op de campus vind je:

  • 32 leslokalen
  • 1 grote aula
  • 1 zalige binnentuin

Ontdek in deze video campus Leeuwstraat (en lees verder onder de video)

Kilometerteller:

  • Naar Station Gent-Sint-Pieters: 1,9 km
  • Naar Kinepolis: 0,35 km
  • Naar Kunstencentrum Vooruit: 1,1 km
  • Naar ‘de Zuid’: 0,8 km
  • Naar Station Gent-Dampoort: 2,2 km
  • Naar S.M.A.K. en MSK: 1,0 km


Bus

Neem aan het station Gent Sint-Pieters de bus 34, 35, 36, 55, 57, 58, 70, 71, 72 of 77 tot aan halte ‘Leeuwstraat’ of ‘Muinklaan’. Vertrek je vanaf het Dampoortstation? Neem dan de bus 34, 35, 70, 71, 72, 77 of 78 tot aan halte ‘Leeuwstraat’ of ‘Muinklaan’.  www.delijn.be 
 

Fiets

Je fiets parkeer je op de binnenkoer van campus Leeuwstraat. Aan beide stations van Gent kan je fietsen - ook Blue-bikes - huren.
 

Auto

Gent probeert zoveel mogelijk auto’s uit de stadskern te weren. Kan je toch niet anders dan met de auto komen? De parking op het Sint-Pietersplein is 24/7 open. Het is dan amper 10 minuten wandelen naar de Leeuwstraat. 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden