Bachelor

Communicatiemanagement

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Leeuwstraat

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Starten in februari

Kon je je studie niet starten in september, of ben je niet helemaal overtuigd van je studiekeuze? Dan kan je alsnog in februari 2021 instappen in de Bachelor Communicatiemanagement. Wij bieden je een traject aan van 33 studiepunten. Met dit programma kan je afstuderen in drie jaar en dus zes semesters.

Je schrijft in voor volgende opleidingsonderdelen (=vakken):

Praktisch

Inschrijven kan enkel na een intakegesprek met de trajectbeheerder van het februaritraject.

De start van het tweede semester - én jouw start bij ons aan de Arteveldehogeschool - is voorzien op maandag 08 februari van 8.30 uur tot 10.00 uur. 
De opleiding voorziet dan in een introductiemoment om kennis te maken met je medestudenten en je wegwijs te maken in de werking van de opleiding en de campus.

Afhankelijk van de coronamaatregelen kan ervoor gekozen worden om de start online te laten plaatsvinden.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden