Bachelor

Communicatiemanagement

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Leeuwstraat

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Verkort traject en vrijstellingen

Vrijstellingen

Je hebt al een of meerdere diploma's? Dan heb je mogelijk recht op vrijstellingen. We kijken naar je eerder verworven kwalificaties (EVK's); creditbewijzen, getuigschriften of binnen- of buitenlandse studiebewijzen die bewijzen dat je een formeel leertraject met goed gevolg doorliep.

Hier vind je het overzicht van de opleidingen aan Arteveldehogeschool, Hogeschool Gent, UGent en KU Leuven die je mogelijk recht geven op vrijstellingen.

Verkort traject

Studenten die al een bachelordiploma hebben, komen in aanmerking om onze opleiding via een verkort traject te volgen. Bekijk hier het éénjarig verkorte traject in Communicatiemanagement. 

Meer info

Neem contact op met de trajectbeheerder, 09 234 73 53.

 

Communicatiemanagement is niet de enige opleiding aan Arteveldehogeschool die je in verkort traject kan volgen. Ook voor de volgende opleidingen zijn verkorte trajecten mogelijk:

Om te weten of je in aanmerking komt, neem je contact op met de trajectbeheerders van die opleidingen.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden