Bachelor

Communicatiemanagement

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Leeuwstraat

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Waarom studenten voor ons kiezen?

In de opleiding Communicatiemanagement draait alles om jou, jouw talenten en skills, jouw toekomst, jouw goesting en drive. We coachen je tot een communicatieprofessional die denkt én doet, die zijn hand niet omdraait voor een pittige reclamecampagne of een doordachte crisiscommunicatie, die strategie vlotjes in praktijk vertaalt en omgekeerd.

In je laatste jaar kies je op basis van je eigen interesses en competenties een profileringstraject - zeg maar een specialisatie waarbij je al een stapje opschuift richting het werkveld.

Door middel van je stage en je afstudeerproject stippel je nog verder je eigen route uit en kom je nog meer in aanraking met de professionele praktijk.Na je opleiding ga je meteen aan de slag als communicatieprofessional of bouw je verder je expertise uit in een aansluitende bachelor, master of een postgraduaat.

"Ik vroeg me vaak af of de communicatiesector wel iets voor mij is. Na mijn stage werd het me wel duidelijk dat dit een zeer gevarieerde sector is en dat ik hier zeker een interessante job in kan vinden. Ik doe nu een verkort traject marketing en ik heb nu pas helemaal door hoe leuk communicatiemanagement eigenlijk was!” Maya De Saeger

 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden