Bachelor

Educatieve Bachelor Kleuteronderwijs

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Starten in februari mogelijk, VDAB-traject mogelijk, Campus Sint-Amandsberg

Ontvang je brochure per post of via e-mail.
Benieuwd hoe het campusleven eruitziet volgend academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Praktisch: waar volg je les?

Bekijk hier enkele sfeerbeelden van de campus op onze laatste infodag. 

De opleiding Kleuteronderwijs vindt plaats in de campus Sint-Amandsberg. De volledige nieuwe campus heeft tal van zithoekjes om samen te werken. Er is een comfortabele aula aanwezig en up-to-date leslokalen. Er zijn specifieke ruimtes voor lessen muziek, beeldend werken, bewegingsexpressie, … Daarnaast vind je er nog een grote ontmoetingsruimte, aangename cafetaria met dagverse soep, een gezellige binnentuin en een mediatheek met een rijke verzameling kinderboeken, tijdschriften, muziek en spelletjes.  

Ontdek campus Kattenberg (en lees verder onder de video)

Je wandelt ongeveer tien minuten van het station Gent-Dampoort tot aan onze campus. Als je vertrekt aan het Sint-Pietersstation neem je best de bus 70, 71, 72, 76 of 77 tot de halte Sint-Amandsberg Dienstencentrum. Aan het dampoortstation kan je naast dezelfde bussen als aan het station Gent-Sint-Pieters ook bus 38 of 39 nemen. 

Ook met de auto is de campus vlot bereikbaar: 

  • Vanuit Kortrijk en Deinze: 
    Rij via de E17 richting Gent-Zeehaven. Voorbij Gentbrugge neem je de R4 nog steeds in de richting van Gent-Zeehaven. Neem de afrit Oostakker en volg vanaf dan de wegwijzers ‘Sint-Amandsberg’ tot in het centrum. 

  • Vanuit Antwerpen, Sint-Niklaas, Lokeren, Zele en Dendermonde: 
    Neem de E17 richting Zeehaven tot aan de afrit Oostakker. Vanaf dan volg je de wegwijzers ‘Sint-Amandsberg’ tot in het centrum. 

  • Vanuit Brussel, Aalst en Wetteren: Rij via de E40 tot aan de afrit Merelbeke. Sla vervolgens rechtsaf en neem de R4 richting Gent-Zeehaven. Neem de afrit in Oostakker en volg daarna de wegwijzers ‘Sint-Amandsberg’ tot in het centrum.