Bachelor

Educatieve Bachelor Kleuteronderwijs

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Starten in februari mogelijk, VDAB-traject mogelijk, Campus Sint-Amandsberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Praktisch: waar volg je les?

Het coronavirus is nog steeds aanwezig en dus blijft waakzaamheid geboden. Je vindt hier alle informatie over onze maatregelen in code rood.

Bekijk hier enkele sfeerbeelden van de campus op onze laatste infodag. 

Onze gloednieuwe campus in Sint-Amandsberg is werkelijk uniek. Veel werkplekken voor studenten, crealokalen voor Beeld, Muziek, Drama en Dans, een wereld-oriëntatielokaal ... De open mediatheek (inclusief spelotheek) heeft naast vakliteratuur een rijke verzameling kinderboeken, tijdschriften, muziek, spelletjes en handpoppen in huis. Je kan er heel wat materiaal lenen om te gebruiken op je stages. Kortom: een campus waar je ook tussen de lessen door graag blijft hangen en waar iedereen iedereen kent. Met tal van zithoekjes om samen te werken en een gezellige binnentuin.

 

 

 

 

Ontdek de campus (en lees verder onder de video)

Je wandelt ongeveer tien minuten van het station Gent-Dampoort tot aan onze campus. Als je vertrekt aan het Sint-Pietersstation neem je best de bus 70, 71, 72, 76 of 77 tot de halte Sint-Amandsberg Dienstencentrum. Aan het dampoortstation kan je naast dezelfde bussen als aan het station Gent-Sint-Pieters ook bus 38 of 39 nemen. 

Ook met de auto is de campus vlot bereikbaar: 

  • Vanuit Kortrijk en Deinze: 
    Rij via de E17 richting Gent-Zeehaven. Voorbij Gentbrugge neem je de R4 nog steeds in de richting van Gent-Zeehaven. Neem de afrit Oostakker en volg vanaf dan de wegwijzers ‘Sint-Amandsberg’ tot in het centrum. 

  • Vanuit Antwerpen, Sint-Niklaas, Lokeren, Zele en Dendermonde: 
    Neem de E17 richting Zeehaven tot aan de afrit Oostakker. Vanaf dan volg je de wegwijzers ‘Sint-Amandsberg’ tot in het centrum. 

  • Vanuit Brussel, Aalst en Wetteren: Rij via de E40 tot aan de afrit Merelbeke. Sla vervolgens rechtsaf en neem de R4 richting Gent-Zeehaven. Neem de afrit in Oostakker en volg daarna de wegwijzers ‘Sint-Amandsberg’ tot in het centrum. 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden