Bachelor

Educatieve Bachelor Kleuteronderwijs

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Starten in februari mogelijk, VDAB-traject mogelijk, Campus Sint-Amandsberg

Ontvang je brochure per post of via e-mail.
Benieuwd hoe het campusleven eruitziet volgend academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Starten in februari

Je kan de opleiding Educatieve Bachelor in het kleuteronderwijs niet alleen in september starten, maar ook in februari. Je trekt eenmaal per week naar de kleuterklas waardoor theorie en praktijk met elkaar verbonden worden. In je eerste semester spreken we over praktijkverkenning om daarna over te gaan naar stage. Je start met nieuwe opleidingsonderdelen, dus je hoeft niets op eigen houtje in te halen. In totaal duurt de opleiding voor jou zeven semesters. Klik hier om het programma te bekijken. Je neemt in de periode van februari tot en met juni al een aantal opleidingsonderdelen op waardoor je traject het volgende jaar heel wat lichter wordt. 

Voor meer informatie rond starten bij het begin van het tweede semester, contacteer je de trajectbeheerder van onze opleiding via mieke.fevery@arteveldehs.be of op het nummer 09 234 88 13. Het februaritraject start met een onthaalnamiddag op donderdag 6 februari 2020 om 13 uur. De eerste lesdag voor de studenten die starten in februari vindt plaats op maandag 10 februari 2020. Je kan via het SWITCH-traject ook in het tweede semester instappen. Wil je meer informatie over starten in februari via SWITCH? Contacteer Nikolaas Arts of bel 09 234 88 40. Hij zal je uitnodigen voor een oriëntatiegesprek waar we al je praktische vragen beantwoorden. Verder zullen we samen stilstaan bij de vraag of de studie aansluit bij jouw specifieke situatie. De factoren motivatie, jouw studievaardigheden, steun van je omgeving en tijd komen aan bod.