Bachelor

Educatieve Bachelor Kleuteronderwijs

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Starten in februari mogelijk, VDAB-traject mogelijk, Campus Sint-Amandsberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Starten in februari

Je kan de opleiding Educatieve Bachelor in het kleuteronderwijs niet alleen in september starten, maar ook in februari. Je trekt eenmaal per week naar de kleuterklas waardoor theorie en praktijk met elkaar verbonden worden. In je eerste semester spreken we over praktijkverkenning om daarna over te gaan naar stage. Je start met nieuwe opleidingsonderdelen, dus je hoeft niets op eigen houtje in te halen. In totaal duurt de opleiding voor jou zeven semesters. Klik hier om het programma te bekijken. Je neemt in de periode van februari tot en met juni al een aantal opleidingsonderdelen op waardoor je traject het volgende jaar heel wat lichter wordt. 

Voor meer informatie rond starten bij het begin van het tweede semester, contacteer je de trajectbeheerder van onze opleiding via mieke.fevery@arteveldehs.be of op het nummer 09 234 88 13. Het februaritraject start met een onthaalmoment op donderdag 4 februari 2021 om 9u. De eerste lesdag voor de studenten die starten in februari vindt plaats op maandag 8 februari 20201 Je kan via het SWITCH-traject ook in het tweede semester instappen. Wil je meer informatie over starten in februari via SWITCH? Contacteer Nikolaas Arts of bel 09 234 88 40. Hij zal je uitnodigen voor een oriëntatiegesprek waar we al je praktische vragen beantwoorden. Verder zullen we samen stilstaan bij de vraag of de studie aansluit bij jouw specifieke situatie. De factoren motivatie, jouw studievaardigheden, steun van je omgeving en tijd komen aan bod. 

Twijfel je of wens je meer informatie omtrent een februari-instap? Neem dan deel aan een virtuele infoavond op donderdag 17 december 2020 (van 18u tot 20u) of donderdag 28 januari 2021 (van 18. tot 20u) Meer informatie over de infoavonden vind je hier.  Tot dan!?

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden