Vrijstellingen

Heb je eerder een andere opleiding gevolgd en zo credits verworven? Dan kom je misschien in aanmerking voor vrijstellingen.

Alle info vind je in de EVK-aanvraagprocedure  (EVK = Eerder Verworven Kwalificaties). Kandidaat-studenten voor SWITCH nemen eerst contact op met Eveline Vinois: 09 234 88 43.

Heb je relevante werkervaring in de kleuterklas? Dan kan je ook in aanmerking komen voor vrijstellingen via een EVC-aanvraagprocedure (EVC = Eerder Verworven Competenties). Die moet je aantonen met een EVC-dossier. Alle info krijg je van Eveline Vinois: 09 234 88 43.

Studeerde je al de Educatieve bachelor lager onderwijs aan de Arteveldehogeschool? Klik dan hier en bekijk of je in aanmerking komt voor vrijstellingen en hoe je deze dan kan aanvragen. Studeerde je al de Educatieve bachelor lager onderwijs aan een andere hogeschool? Wellicht kom je ook in aanmerking voor enkele vrijstellingen.

Wil je in het reguliere voltijdse dagonderwijs studeren en heb je na het doorlopen van de EVK-procedure nog vragen over vrijstellingen? Contacteer trajectbeheerder Mieke Fevery: 09 234 88 13.