Bachelor

Educatieve Bachelor Lager Onderwijs

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk, Starten in februari mogelijk, Leraar-In-Opleiding (LIO)-traject mogelijk, VDAB-traject mogelijk, Campus Brusselsepoortstraat

Ontvang je brochure per post of via e-mail.
Benieuwd hoe het campusleven eruitziet volgend academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Praktisch: waar volg je les?

De opleiding Lager Onderwijs vindt plaats in de campus Brusselsepoortstraat. Een van de grootste troeven van deze campus is zijn centrale ligging: vlak bij de autostrade en op wandelafstand van Gent Zuid. In de campus vind je 19 leslokalen, tal van werkplekken, een fietsenstalling en een aangename cafetaria.

De campus is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Zowel vanaf Gent-Sint-Pieters als Gent-Dampoort kan je de bussen 34, 35 en 36 nemen tot aan de halte ‘Keizerspoort’. Kom je met de auto? Dan parkeer je je wagen best aan de Park & Ride in Gentbrugge en neem je de tramlijn 2 tot de halte ‘Keizerspoort’. Vanaf 1 januari 2020 bant Gent de meest vervuilende auto’s uit de binnenstad. Campus Brusselsepoortstraat ligt in de nieuwe lage emissiezone (LEZ). Benzinewagens vanaf Euronorm 2 zijn nog toegelaten in die zone, dieselwagens moeten aan de Euronorm 5 voldoen. Meer info op www.lez2020.gent.