Bachelor

Educatieve Bachelor Lager Onderwijs

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk, Starten in februari mogelijk, Leraar-In-Opleiding (LIO)-traject mogelijk, VDAB-traject mogelijk, Campus Brusselsepoortstraat

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Starten in februari

Kon je om een of andere reden je studie niet starten in september? Ligt je huidige opleiding je niet en wil je overstappen naar onze opleiding Educatieve Bachelor Lager Onderwjis? Dan is de start in februari misschien iets voor jou. Het februaritraject duurt 3,5 jaar en start op maandag 8 februari 2021. In het  opleidingsprogramma vind je meer gedetailleerde informatie. Je kan ook contact opnemen met de trajectbeheerder van de opleiding: trajectbeheerder.olo@arteveldehs.be.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden