VDAB-ondersteuning

Onder bepaalde voorwaarden kan je met financiële ondersteuning van de VDAB studeren.

De opleiding Educatieve bachelor lager onderwijs komt in aanmerking voor VDAB-ondersteuning. Kandidaten die werkloos zijn, krijgen ondersteuning bij het betalen van het inschrijvingsgeld en het studiemateriaal, met behoud van werkloosheidsuitkering.

Wie komt in aanmerking voor deze VDAB-ondersteuning?

  • Je bent bij de start van de opleiding ingeschreven bij VDAB als niet werkende werkzoekende.
  • Je bent minimaal 2 jaar gestopt met voltijds onderwijs.
  • Je hebt geen diploma hoger onderwijs. Bij uitzondering komt iemand met een diploma hoger onderwijs toch in aanmerking voor een VDAB-contract. Meer info hierover verneem je op het infomoment. Ook studenten die als nieuwe student ingeschreven zijn voor het verkort opleidingsprogramma komen in aanmerking als ze aan de voorwaarden van de VDAB voldoen.

Wil je meer info of denk je in aanmerking te komen voor dit VDAB traject? Via volgende link op de website www.vdab.be/diploma/hoger vind je meer info. 

Kan je niet aanwezig zijn maar overweeg je wel te starten, neem dan zo snel mogelijk contact op met Els Standaert: els.standaert@arteveldehs.be.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden